De plek voor (koolhydraat arme) recepten, reviews, blogs & vlogs
Verse groene pesto – BBRAND blender
Verse groene pesto
''Het geheim zit in de ingrediรซnten, verse ingrediรซnten.''
Eigengemaakte pesto, in een hand omdraai. Super simpel, enige voorbereiding en daar blijft het bij. Je bakt de pijnboompitten aan en blend dit in een compacte blender. Waarom kies ik voor een kleinere blender? Zodra je een grote blender gebruikt, heb je al gauw een enorme hoeveelheid nodig. Dan spreek ik echt over pesto voor 20 man. Dat niet alleen, Ook zijn kleine blenders veel makkelijker in gebruik.
Het geheim zit in de ingrediรซnten, verse ingrediรซnten. Gebruik verse basilicum blaadjes (het liefst eigen gekweekte), goede Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten. Laat noten altijd liever tekort dan te lang roosteren. Op deze manier behoudt je de meeste voedingsstoffen. Daarbij worden de gezonde onverzadigde vetten omgezet naar ongezonde verzadigde vetten als de noten verbranden.
Zelf hou ik van een beetje grove pesto. Wat ik meestal doe is รฉรฉn derde van de geraspte Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten apart houden. Zodra de pesto klaar is, voeg dit als laatste onderdeel toe. Dit geeft een extra bite aan jouw vers gemaakte groene pesto.
Ik ben zo blij dat ik deze win actie met jullie kan delen! Wil je de blender alvast kopen? Krijg de aankomende maand โฌ 19,95 korting, maar wees snel op=op. Zelf vind ik dit oprecht een top product; wat enorm handig in gebruik is. Je kan het namelijk letterlijk gebruiken bij elke gelegenheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagje weg, sporten, werk of alles wat daar buiten valt! Dit komt doordat de blender draadloos is en een drinkglas in รฉรฉn. Ook zodra ik thuis ben merk ik: dat ik veel eerder geneigd ben aan een recept te beginnen, omdat het tien keer makkelijker te onderhouden is dan een normale blender. Zodra je klaar bent, blend je รฉรฉn druppel afwasmiddel en wat water en voilรก. Je blender is weer als nieuw en kan weer pronken in jouw keuken. De blender is compact en strak in design. De RVS look geeft net dat extra hightech look.
Zelf heb ik al enorm veel recepten gemaakt met deze blender. Deze recepten zijn terug te vinden op mijn social media accounts. Ook is er รฉรฉn speciaal recept alleen toegankelijk op de Instagram pagina van @BBRAND.blender.
Begin met het roosteren van de pijnboompitten. Dit is een belangrijke stap; door deze manier geef je smaak aan de pijnboompitten. Kijk uit dat de pijnboompitten niet verbranden!
Pak de BBRAND blender erbij en voeg als eerste de olijfolie toe.
Pluk de verse basilicum en voeg dit toe aan de BBRAND blender.
Blend de twee ingredienten voor ongeveer 20 seconden.
Rasp de Parmezaanse kaas en voeg dit toe aan de BBRAND blender. (Hou 1/3 apart voor een grove structuur)
Blend de ingredienten nogmaals voor 20 seconden.
Voeg de pijnboompitten toe en blend het geheel voor ca. รฉรฉn minuut. (Hou 1/3 apart voor een grove structuur)
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.