Nieuw boek; Lisa kookt koolhydraat arm

Lisa kookt Koolhydraatarm

Nieuwe win actie geldig t/m 26 april

Gebruik de code tOGOODTOBEFOOD10 voor 10% korting op het boek

Ben jij opzoek naar een koolhydraat arm boek om te starten, je kennis bij te spijkeren of nieuwe ideeën op te doen? Dan heb ik een goeie tip voor je: ‘Lisa kookt Koolhydraatarm’. Zelf ben ik enorm enthousiast over dit boek. In dit blog bericht ga ik je vertellen waarom.

Het boek bevat letterlijk alle basis kennis en recepten die je hard kan gebruiken tijdens een koolhydraat arm dieet. Van sauzen, toetjes tot aan guilty pleasures; het staat er allemaal in. Een must om jouw kennis nog even bij te spijkeren en jouw recepten wereld te verbreden. Zelf spiek ik vaak nog even in het boek zodra ik begin met koken. Vaak haal ik er nog lekkere ideeën uit, die ik kan verwerken in mijn gerechten.

''Koolhydraat arm eten is vrijwel simpel met de juiste handvaten.''

Laten we beginnen bij het begin. Het boek ‘Lisa kookt koolhydraat arm’ heeft een erg goede en sterke opbouw. De categorieën zijn opgesteld uit essentiële informatie die kort & krachtig zijn uitgelegd. Het boek  begint met verschillende categorieën over de werking van een koolhydraat arm dieet. Het boek geeft je uitleg óver het dieet, maar ook informatie over vetten, koolhydraten, eiwitten, vitaminen & mineralen. De volgende categorieën die aan pas komen gaan over de waarheid over afvallen, E-nummers & zoetstoffen, gezonder uit eten, motivatie en meet je lichaam. De recepten zijn opgesteld in verschillende categorieën:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
  • Snacks
  • Bakken
  • Toetjes
  • Guilty pleasures
  • Sauzen

Doe mee met de winactie (t/m maandag 26 april) op facebook voor een gratis exemplaar van het nieuwe boek! Klik hieronder op de link.

''Het boek is letterlijk een gids voor een koolhydraat arm/beperkte leefstijl. Zo haal je er de heerlijkste chocolade roomkoekjes uit of eierkoeken, maar ook pita broodjes en knoflook dip broden.''

De verschillende categorieën maken het jou extra makkelijk om te schakelen. De recepten uit het boek zijn enorm toepasbaar in het dagelijkse leven. Doordat er voor elk sausje of gerecht een vervanging is of kleine aanpassing; merk je, dat je veel breder kan denken. Koolhydraat arm eten is vrijwel simpel met de juiste handvaten. Dit is er zo één. Door dit standaard in je keukenkastje te hebben, merk je dat je steeds vaker gaat kijken voor lekkere ideeën of als hulpgids op het moment zelf. Vaak staat er een oplossing in het boek of een extra verrijking voor jou recepten, sausjes en/of guilty pleasures. Het boek is letterlijk een gids voor bakken, braden & koken. Zo haal je er de heerlijkste chocolade roomkoekjes uit of eierkoeken, maar ook pita broodjes en knoflook dip broden. Van gezonde kip nuggets tot aan complete hamburgers, je vindt het in dit boek zonder enige kennis voor in de keuken. Ook staan er basis vaardigheden in zoals vervanging voor rijst, verschillende soorten frieten en heel veel soorten verschillende broden en crackers. Dit is echter een kleine greep uit de selectie. Er staan enorm veel lekkere recepten in, die jullie nog vaak zullen tegen komen op mijn blog.

Recepten uit het boek

Romige Toscaanse garnalen

Ik heb één van de recepten uit het boek gemaakt met een kleine touch á Togoodtobefood.

Ben jij al benieuwd geworden naar de recepten uit het boek ‘Lisa kookt koolhydraatarm’? Dan heb ik alvast twee heerlijke recepten voor je gemaakt. Het eerste recept bevat ingrediënten zoals van biologische garnalen, parmezaanse kaas, room en verse spinazie. Een gerecht om je vingers bij op te eten. Ik heb dit recept gekozen, omdat het enorm veelzijdig is. Eet het als avond eten met wat bloemkoolrijst, gebruik het als tapa bij een avondje gezelligheid of maak het recept als lunch. Het is een vrij simpel recept, waardoor je niet lang in de keuken hoeft te staan. Alles van dit super romige gerechtje maak je vanaf scratch.

Gevulde portobello's met geitenkaas

Dankzij het aankomende tweede boek van ‘Lisa kookt koolhydraatarm’ deel ik wederom een heerlijk, makkelijk en veelzijdig recept. Dit keer zijn het gevulde portobello’s met geitenkaas. Een eenvoudig recept die makkelijk bereiden is en zeker de moeite waard. Dankzij het aankomende tweede boek van ‘Lisa kookt koolhydraatarm’, ga ik wederom een win actie houden waarbij je nogmaals tweemaal dit fantastische boek kan winnen.  Klik op de link onderaan deze tekst om mee te doen aan de win actie op de socials. Wist je dat je ook ein-de-loos kan variëren met dit recept? Vervang bijvoorbeeld de spekjes voor een vegetarische optie zoals tofu of extra restjes groenten die je nog hebt liggen in jouw koelkast.

Over Lisa Tennebroek

Nadat Lisa Tennebroek meer dan 250 recepten had gemaakt ontstond de vraag om deze bundelen. Eerst in een E-book maar sinds september is er haar eerste echte kookboek een feit. Lisa Kookt Koolhydraatarm. Lisa is opgeleid als gewichtsconsulente en die kennis heeft ze gebruikt in haar recepten en dus ook in haar kookboek.

 

Gezond en lekker eten gaan goed samen!

Vaak denken mensen dat ze alleen nog maar saaie salades, bleekselderij en kipfilet mogen eten bij een gezonde levensstijl. Met dit gezonde kookboek wil ik het tegendeel bewijzen en laten zien dat gezonde gerechten ook heerlijk kunnen smaken. Ik ben erg trots dat ik al duizenden mensen blij heb kunnen maken met mijn gezonde recepten en heb kunnen helpen bij het gezond afvallen. Neem anders een kijkje op mijn instagram account @gezonderecepten. Hier deel ik dagelijks gezonde recepten, maar ook ervaringen van anderen en wat er allemaal uit mijn kookboek gekookt wordt door anderen.

 

Geen gebruik van voedingschema’s

Ik heb er bewust voor gekozen om in mijn boek geen standaard voedingsschema’s te plaatsen omdat een voedingsschema erg persoonlijk is en voor de een goed kan werken, maar voor de ander weer niet. Als je de gerechten van een standaard voedingsschema niet lekker vindt, dan ga je een dieet ook niet lang volhouden. Per recept staan de macronutriënten voor 1 portie onderaan de pagina, zo kun je eenvoudig een weekmenu zelf samenstellen en inzicht krijgen in de voedingsstoffen die je dagelijks binnenkrijgt.

word lid van onze facebook groep

Bij de Facebook community vindt je alles zonder poespas. We zijn er gezamenlijk met één doel. Bij de community vindt je onder andere voedingslijsten, makkelijke & snelle informatie, steun (Geen elke vraag is té gek) en recepten van andere leden. Dit is allemaal gratis inzichtelijk. Dit komt omdat we samen de groep draaiende houden en elkaar inspireren met onze doelen, inzichten en recepten. Ook houden we enorm veel winacties binnen de groep. Like de pagina van TOGOODTOBEFOOD op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te zijn van alle winacties en om deze website en groep draaiende te houden. Boven aan de pagina van deze website vindt je de recepten, bereken jouw waardes en hoe begin je met een koolhydraat arm dieet? Succes!